fjortisattack

VI HAR EN FJORTIS PÅ BESÖK!
Och tydligen är det vår kock! mohahahahaha
Jag svarade på en fråga snällt och artigt och säger sedan halvt högt så hon hörde FJORTIS!
ååååh I LOVE THEM, mina favoriter faktist ;)

     vill ni se en fjortis är det bara att kolla in Isabella Nilsson!!
inget ille emot henne men.......
titta själva :))







CHACHA!

Åt helvete med denna dagen, haft en helvets dressyrlektion nyss med en helvetes häst och ett helvete till humör men men, basta och gossip girl i eftermiddag kan nog bli bättre!

Ni får ursäkta att det har blivit lite dåligt uppdaterat och att inget nytt härligt skvaller kommer ut men jag blir minst lika ARG över det.
Jag har massa skvaller på G men inget som kan komma ut här för då kränker jag folk?! ( nej jag syftar inte på 1 person och hade jag inte skrivit att jag inte gjort det så hade la den personen känt sig kränkt igen?! ) men men, kommer tillbaka när jag kan formulera skvallret bra så jag inte kan bli fälld för kränkning :S Men tydligen får man inte skriva om vad man vill utan att nämna namn i sin PRIVATA?! blogg.

MORRS! vi hörs.




VÄRDELÖST!

Det är inte kul längre!
Jag får ju knappt skriva mina egna åsikter i min EGEN blogg längre för nej då kränker jag folk?
vart är världen påväg ? :S Istället för en blogg ska jag börja skicka ut mass-sms. Eller kan dom anklaga mig då också?
VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?
    Ja, jag var ju tvungen att ta bort gårdagens inlägg pga av att det var en viss person som tog det KRÄNKANDE. Men jag hade ju inte nämt några namn, hur kunde hon veta att det var hon? Hm, var det en vild chansning eller var hon bara så otroligt smart?! Frågan blir hängandes i luften för det finns nog inget svar på det :o

nej just nu sitter jag och har håltimma vilket är jätte segt!
Har egentligen MASSA skvaller att skriva men det får jag ju inte? Nej, inte OKEJ!
Ska nog lusläsa dendär diskrimineringsplanen i helgen så ska jag bli supersmart och skriva så att dom inte kan säga att jag kränkt någon!! MOHAHA (jag skrattar det ondaste skrattet jag har)

          Men jag säger bara: KRIGET ÄR IGÅNG SÅ DET STÅR HÄRLIGA TILL!
återkommer med smaskigt skvaller såfort jag kommer på en supersmart plan ;)



BURRBURR!

ÄNTLIGEN sitter man inne i värmen! Denna helvetes, jävla kyla dödar oss!!
Jag har redan hunnit rida 1 GALEN häst, haft morgonmördartjänst och bytthästar.
Jag har också BADAT i snö, typ!

Dagens ämne hamnar åt (fortfarande inga namn) vår enormt smarta lärare som "tyvärr" inte kunde komma till lektionen men är totalt efterbliven så hon kan då inte skicka ut ett mass-sms så att alla får reda på att vi inte kommer ha någon lektion :o! HALLÅ, VI LEVER I 2000 TALET, DET FINNS TELEFONER! all creed to her!

Och nästa ämne är denna helvetes jävla idrott som man tydligen måste ha på schemat i dagens samhälle, VARFÖR?! jo, för det finns dessa feta barn som inte vet vad motion är så man måste lägga in det på schemat så de rör på sig iaf 1 gång i veckan, HELEVTES FETA BARN! vill man cutta er eller cutta er?!

Sedan denna jävla SKÅNSKA DIALEKT som vissa bara måste gå runt och snacka, VA FAN! ge er!!! Den är in i helvete JOBBIG!
Så nu mitt i all ilska ska jag sätta mig och spela lite SKIPPO :D:D YEEEEEEEY!
    Men imorgon är det äntligen hoppning iallafall så dååååå ska det hoppas så det står härliga till!



NICKLAS HOCKER!

 Kunde inte låta bli när jag såg detta på nattstads hemsida, kunde inte låta bli att skratta mitt onda skratt ännu en gång!
    Såhär löd texten: Randig slips, randig skjorta och randig mössa. Nicklas Hocker kan tydligen inte bara sjunga han behärskar också den svåra konsten att missmatcha. Applåder!

Lilla nicklas var en trevlig mysig liten pojk innan Idol fanns i hans liv, sedan blev han en BITCH (tyvärr inte större än mig)! Så allt ont om vår lilla Nicklas älskar vi! :D








skrattar vi eller skrattar vi HÖGT?


HOPPLA HEJ!

DRA MIG BAKLÄNGES SÄGER JAG BARAA!

Min skola kan då aldrig sluta förvånas, vi har ju OFC haft en smitta som inte vart en smitta fram tills stallet stängdes, SMART ASS!
   Så 1ornas stall är stängt i 3 v framöver och vi i 3ornas stall hoppas på att vi inte ska få hit sjukdomen men visst FAN försöker skolan få hit den, INGA KLÄDBYTEN HÄR INTE.
   Betalt som strippa har dom tydligen inte för strippa inne i ett gamalt omklädningsrum utan publik är ju faktist FÖR MYCKET BEGÄRT! Herregud!
     Sedan måste man ju bara tillägga att vår stallchef sjukanmälde sig i söndags! Han sjukanmälde sig för HELA veckan, och jag kan verkligen inte sluta skratta! ni som känner mig kan verkligen höra skrattet framför er va; hahahahahahahahahahaha!

          Sedan vill man ju bara cutta klassen som insett att skånska är SÅÅÅÅÅÅ ball! KILL MEEEEE!



Dressyr idag, öhm! *HOST* Gillar vi dressyr, JA! Gillar vi (nämner inga namn) ridläraren? NEJ!
      Men vi ser framåt och inser att snart är det STUDENT och sen kan vi skratta högt åt dom, YEEEEEEEEEEEEEES!





tjolahopp

Välkommna mina framtida läsare till min blogg.
Bloggen skapades av min bästa vännina Sofia i syftet att jag skulle få ur mig alla (enligt henne) elaka och bitchiga kommentarer. Namnet på bloggen fick även hon komma på, grunnat på att jag är kanske uppkäftig, en liten bitch varje dag. Alltså är det både "var dags bitch" och "vardags bitch"

Enjoy!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0